Csupacsoki brownie gyorsan és egyszerűen

A csokoládé szerelmeseinek jöjjön a legegyszerűbb és legtutibb brownie receptje. Ha elkészült a kívül kocogtatható, roppanós, belül pihepuha sütemény, dobd fel vaníliafagylalttal vagy tejszínhabbal a végeredményt!

Hozzávalók:

190 g vaj/margarin
150 g cukor
2 evőkanál kakaópor
100 g étcsoki (70%-os, jó minőségűt válassz!)
3 db tojás
100 g liszt

A sütőt 180 fokra melegítsd elő.

Sütőpapírral kibélelünk egy sütőtálat vagy kisebb tepsit (20×30-as méretűt). Egy lábosban megolvasztjuk a vajat/margarint az étcsokival, majd hozzáadjuk a cukrot és a kakaót.

Amikor minden megolvadt, ráborítjuk a lisztet és jól összekavarjuk.

Lehúzzuk a tűzhelyről, picit várunk, és az enyhén felvert tojásokat a masszához keverjük.

A sütőformába öntjük. Kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. 

brownie

fotó: pikanteri.hu