Válassz egy mandalát, megsúgja, mire számíthatsz 2017-ben

 

Nézd meg ezt a képet és hallgass az ösztöneidre! Válaszd ki az elsőt, amelyik megtetszett! Ne gondolkodj túl sokat, fontos a spontán döntés.

Megvagy? Nézd meg, mit hoz a jövő év a számodra!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ha az egyes mandalát választottad, úgy a 2017-es évben ez a szimbólum kísérje végig utadat. A gazdagságot szimbolizáló jelre kattintottál, így a jövő év az anyagi javakban rejti a kiteljesülést. Jelentheti egy teherként nehezedő hitel végét, egy új és jövedelmezőbb álláslehetőséget, egy tekintélyes pénznyereményt, esetleg egy jó időpontban történt adásvételt. A pénzügyi sikerek éve lesz, ragadd meg a lehetőségeidet!

mandalasiker

A kettes számú mandala a siker szimbóluma. Aranyozzon be mindent, amihez 2017-ben hozzáérsz a siker! Legyen az szakmai előmenetel, tanulmányaidban sikeres vizsgák, vagy valami, amiben kitűnhetsz mások közül.

mandalaszerelem

A hármas számú mandala a szerelem szimbóluma. Hozzon lángolást, szerelmet, szárnyalást a következő év. De ne feledd, nincs jókedv sírás nélkül – de ne add fel egy percig sem. Az igazi megérkezik az életedbe, vagy ha már úgy érzed, megtaláltad, esetleg régóta együtt is vagytok, szerelmetek csak mélyülni fog.

mandalaegeszseg

A négyes számú mandala az egyik legfontosabb: az egészségé. Életmódváltást hozhat az év, erősebbnek érzed majd magad, úgy érzed, menten kicsattansz az egészségtől.  Hallgass a tested rezgéseire és jeleire!

mandalaboldogsag

Ha az ötös számú mandalát választottad, megsúgom: a szimbóluma azt a fogalmat takarja, amelyért érdemes élni. Ő a boldogság mandalája. Hozzon neked a 2017-es év sok nevetést, örömet, boldogságot és harmóniát. Megérdemled.

szerző: pikanteri.hu