Mosolyka üzenetétől te is átértékeled az életed

Hogyan is tudnám Mosolykát bemutatni annak, aki nem ismeri őt? Talán azt mondanám: ő Mosolyka, író, blogger és harcos. Született harcos, aki másfél éves kora óta küzd minden mozdulatáért, minden lélegzetért és aki erőt és hitet ad mindenkinek, aki kerekes székben éli az életét.

Két nappal ezelőtt, a facebookon írt soraitól te is átértékeled az életed, de egy hozzászóló nagyon jól összefoglalta a mondandóját:

” Ha az ember egészséges, ezer kérése van, ha beteg, csak egy..”

Íme:

Valahogy az élet folyamatosan tanít engem, Téged. Tanít értékelni még jobban. Mert annyi minden természetessé válik az élet, a hétköznapok darálójában. Aztán jön egy éjszaka, mikor erőmön felül küzdök a következő, és következő levegővételért, pedig sokkal könnyebb lenne hagyni, elhagyni magam, de nem, mert élni szeretnék, hisz még annyi csoda vár rám az életben, amit bele szeretnék tenni. Miközben Sankó ölében ülve éjszaka potyogtak a könnyeim, azon járt az eszem, hogy mennyire sokan készülnek hatalmas kerettel az ünnepekre, de fele ennyit nem tesznek az egészségükért. És mégis az egészség a legnagobb kincs, persze mint minden, akkor válik értékessé, ha veszni látszik. Mire kiértek a mentők, már sokkal jobban voltam, de mégis hálás vagyok, mert tovább könnyítették a légzést, s talán az egyik legjobb az egészben, hogy a délutáni vizsgálatoknak köszönhetően megtudtam, hogy valóban egyre erősebb a tüdőm, fejlődöm, a tavalyi méréshez képest nem oly nagy mértékben kevesebb százalék volt a légzésfunkcióm, csak aprócska 3 % – al, de azt betudom a gyulladásnak, és a kimerültségnek..

Forrás

mosolyka