Bagdy Emőke: Ha fiúnak születtél, neveljenek fiúnak…

Egy olyan világban, amelyben a liberális nézetek térhódítása egyre erősebb és ahol már létezik, sőt, elfogadott, hogy nem a születés pillanata, hanem az egyén saját döntése alapján különböztetjük meg az ember nemét (tehát majd te jól eldöntöd), meglepő kijelentést tett Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus.

“A gender-identitás körüli őrület, ami kavarog a világban, különösen megkívánja, hogy szülőként legyünk egyértelműek. Ha fiúnak születtél, neveljünk téged fiúnak, mert benne van a génjeidben, más az agyműködésed, a hormonszinted, más ember vagy, mint egy lány.” – vallja a pszichológus, mire a riporter feltette azt a kérdést, amelyet sokan nem mernek megkérdezni:

“Ön szerint tehát nem helyes, ha engedjük a gyereknek, hogy saját maga döntse el, milyen legyen az identitása?”

“Az esélyegyenlőség rosszul értelmezett formája következtében Európa-szerte van egy jelenség, amit én őrületnek merek nevezni. Természetellenes, hogy hagyjuk a gyerekre, hogy eldöntse, fiú-e vagy lány. Kijelentem, és felelősséget vállalok érte, hogy három-öt éves korunkban mi nem tudunk eldönteni semmit. Tízéves korunkig van önismereti zárlatunk, azt sem tudjuk, kik vagyunk. Az apa, az anya, a tanítók mondják meg, kik vagyunk, és azt a mintát vesszük fel, ezt építjük be az identitásunkba. Ezen felül három-öt éves korban történik meg az, amit a pszichológia identifikációnak nevez, önkéntelen azonosulás a saját nemünkhöz tartozó szülővel.”

Mi nem kívánunk véleményt nyilvánítani, pártatlannak szeretnénk maradni, viszont szívesen fogadjuk a ti nézeteiteket honlapunk facebook oldalán.

Kapcsolódó bejegyzés: A betegségek valódi okai illetve Bagdy Emőke gondolatai a megbocsátásról

 

 

 

A teljes interjú IDE kattintva érhető el.

 

2 thoughts on “Bagdy Emőke: Ha fiúnak születtél, neveljenek fiúnak…

 1. Gál Magdi says:

  A gender ideológia nem a szabadság megtestisítője, hanem egy orvtámadás az ember ellen, a család ellen, a normalitás ellen, és a kivételt, a sérültséget, a hibás öröklést vagy nevelést akarja törvénnyé tenni, ami sokak megnyomorodásához vezet. Az abnormis térhódítása a normálisok pusztítása, s mint ilyen, emberiség elleni bűntett.

 2. baron Armand von Biborosch says:

  Igehirdetés

  Sok mindent tudok erről, konkrétan a homoszeualitásról
  Annyit mondhatok: ebből még baj lesz

  A nyugati rendszerváltás már elkezdődött
  Ki tudja, hol áll meg, ki tudja, mit gyűr maga alá

  És még annyit:
  A szeretet nem egyenlő a szerelemmel és nem egyenlő a szexualitással

  Én ebben a dologban semleges vagyok, azt hiszem legalábbis
  Azonban aki keresi a bajt, megtalálja

  Mert mi Jézus igéje?
  “Aki kopogtat, annak megnyittatik, aki kér, annak adatik”.
  Azonban, ha valaki nem halkan, alig hallhatóan kopogtatgatja az ablakot, hanem egy negyven kilós betondarabbal beveri, és, ha valaki nem csendesen, elakadó hangon, alázattal kér, hanem üvöltve, göcsörtös husánggal a kezében követel, annak se meg nem nyittatik, se nem adatik.
  Azt előb-utóbb elkergetik..

  Miért?

  Mert nem lehet vele élni, azért.
  Ha pedig még az életét, családját is fel akarja forgatni, akkor üt, még pedig keményet, olyat, hogy az fáj.

  Ilyen az élet, ilyen az emberi természet, ilyennek teremtette “rosszcsont” Istenünk a képmását: az embert.

  Ezért gondolkodjunk, mielőtt cselekedni akarunk valamit.
  Biztos jó-e az, biztos ezt akarja Isten, biztos ezt akarjuk mi?

  Mert az élet legfőbb értéke a boldogság. Ha nem vagy boldog, életed büntetés. ha viszont boldog vagy, Isten van benned, már éled a Mennyországot.
  Azonban a homoszexuálisok nem boldogok. Néha mutatják, de nem azok. Ezért lehetsz homoszexuális, ami magába foglalja a leszbikusokat is, ha ezt szereted, tedd, azonban a boldogság messzire elkerül téged, ugyan úgy, ahogy a kábítószereseket, a férfi és nőgyűlölőket, a tolvajokat, örökké hazudozókat, a betörőket, a másokat megalázókat, az állatszexeseket, a kapzsikat, abortuszosokat, férjüket halálba üldözőket, és sorolhatnám.

  Mert Isten a saját képmására teremtett bennünket, és mint jó apa valamit megenged, valamit nem.

  Ez volt Bibirosch mai igéje

  Ámen

Comments are closed.